בעל מרפאה קיבל הלוואות בערבות מדינה לשיפוץ מרפאה – הכי מקצוענים סל יועצים

סיפור לקוח. בעל מרפאה קיבל הלוואות בערבות מדינה לשיפוץ המרפאה ורכישת ציוד שנדרש להגדלת המרפאה, המרפאה זוכה לביקוש עודף בזכות יכולות היזם.

יעקב אלון | סל יועצים

מי זכאי לקבל הלוואות בערבות מדינה?

קורות חיים

היזם עבד בשנות השמונים בבתי חולים רבים במדינת ישראל, ובמשך במספר מרכזים רפואיים כרופא בכיר. בהמשך השנים היזם הפך להיות עצמאי שעבד עם מספר קופות חולים. וכך היזם פתח מרפאה לעשות בדיקות של מכון לב, אקו לב ובדיקת מאמץ של הלב, וכמו כן הוא נתן שירות לכל המבוטחים, בנוסף היזם נותן ייעוץ ותמיכה לסניפים נוספים של מרפאות אחרות שזקוקות לידע הגדול שלו. וכך הדבר מגדיל את ההכנסות שלו באופן מתמיד. היזם הוא המנהל של שני הסניפים והוא נחשב כרופא טוב ואהוב, ליזם יש גישה מקצועית ורציונלית לכל אדם, וגם יחסי אנוש. כמו כ מדובר בישובים שיש בהם גידול גדול מאוד של תושבים בכל שנה.

רעיון עסקי

העסק של היזם עובד ונותן שירות מקצועי ואישי, רפואה ילדים ורפואת נשים, שירות וייעוץ אורטופדי, ייעוץ סוכרת, עובד סוציאלי, וכאשר נותנים שירות טוב אנשים מצטרפים לסניף, השמועה עוברת מפה לאוזן, והסניף ביישוב גדל באלפיים מטופלים וכל לקוח חדש מגדיל את ההכנסה של העסק, וכך נוצר בסיס נוסף של אמינות שאף אחד לא יכול לקחת מהיזם , והלקוחות רוצים לעבוד רק עם היזם, והרופא דוקטור שלנו מטפל בכל לקוח מכל טיפול קטן ועד טיפול גדול. היתרון של העסק של היזם הוא במתן פתרון כולל של שירותי רפואה. העסק של היזם עובד ונותן שירות מקצועי ואישי, שירות טוב ואנשים מצטרפים לסניף, וכך יש לעסק בסיס של אמינות. והשם של היזם הולך לפניו. היזם מוכר לכל אחד ואחד בסביבה בזכות הרקע שלו כראש מועצה. ליזם יש שני מתחרים, והם לא מתחרים אמיתיים.

מטרת ההלוואה

הסניף של היזם קטן ואין מקום לספק את הביקוש של הלקוחות שמגיעים וזה פוגע באיכות השירות ובזמינות של המרפאה. הגדלת הסניף תאפשר לקלוט הרבה לקוחות חדשים, כרגע אין מקום לציוד, וגם נדרש כוח אדם נוסף שיעזור לתת טיפול הולם ללקוחות שמצביעים ברגליים מטרת ההלוואה

  1. שיפוץ של המבנה – 300 אלף שקל
  2. קליטת כוח אדם – חצי משרה טכנאי+ אחות = 7 אלף ₪ בחודש

רכישת ציוד – 180 אלף שקלים

המטרה היא לשפץ וברגע שהשיפוץ ייגמר, העסק יכניס ויהיה מקום לרופאים וגם ציוד שנדרש לסניף. העסק יגדל במינימום של מספר אלפי לקוחות חדשים בשנה הראשונה:

  1. כל לקוח מכניס כל חודש 40 שקלים שזה תוספת חודשית = 60 אלף ₪ בחודש
  2. מכון הלב יכניס מינימום 20 אלף ₪

כלומר ההכנסות הממוצעות החודשיות של המרפאה בסניף הראשי יקבלו תוספת של 80 אלף שקל בחודש, והשיפוץ יארך שלושה חודשים.

ההכנסות בשנה הראשונה יהיו :

סה”כ בשנה הראשונה = 2,682,000

סה”כ בשנה השנייה = 4,128,000

סה”כ בשנה השלישית = 4,623,000

מאמרים נוספים

w88 con – Khám Phá Thế Giới Tối Ưu của Các Giải Đấu Đỉnh Cao

w88 con w88 con bao bao gồm là hệ điều hành duyên dáng cho một vài ai thu hút cá cược cùng thư giãn trực tuyến. Với nhiều chọn sắm điểm cộng điểm riêng như vẻ mặt ngoài nhiệt tình tất cả hàng trăm ngàn tựa game phổ thông, w88 con đang ngay lập tức [...]

ww88 com – Khám Phá Thế Giới Game Đỉnh Cao Trên Di Động

ww88 com ww88 com là cách khiến thuần tuý với cấp tốc nhẹn để bạn chuyển cuộc sống game giải trí vào trong khoảng tay của phiên bản thân thành viên. Với diện tích phệ công dụng đắm đuối với hình dạng thân mật, Sunwin hứa hứa hẹn đấy là chọn lựa lý tưởng mang [...]

Leos Media & Interactive
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Call Now Button